Betalingsformer og sikkerhed

Betalingsformer

Hos Pashma.dk kan du betale med Dankort, VISA-Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, American Express og JCB.

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du modtager kvittering for betalingen sammen med dine varer.

Du løber ingen risiko ved at benytte dit Dankort eller kreditkort hos Pashma.dk. Vi bruger nemlig en såkaldt SSL-forbindelse, som sørger for en sikker overførsel af dit kortnummer eller andre data til PBS. Vi ser ikke dine kortoplysninger og kommer aldrig til at se dem, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.

Sikkerhed ved betaling med betalingskort?

Betaler du med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko, når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Når du betaler med kort, kan du få pengene tilbage:

- hvis varen ikke leveres

- hvis du ved at udnytte din fortrydelsesret nægter at modtage varen

- hvis der er hævet penge på din konto, uden at du har givet lov

Det er din ret - og de, der har udstedt dit kort (oftest din bank), skal give dig pengene tilbage senest 2 dage efter din indsigelse.

Indkøbskurv
Ingen varer.