Salgsbetingelser

Aftalevilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra pashma.dk, såfremt der ikke er andre skriftlige aftaler mellem køber og pashma.dk. Alle skriftlige aftaler indgås på dansk.

Afgivelse af ordre

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt samt med oplysninger om retur- og reklamationsret.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Pashma.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer du har bestilt.

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Det er altid prisen på bestillingstidspunktet, der er gældende for ordren.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

Betaling

Pashma.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, American Express og JCB. Beløbet vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Pashma.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Efter aftale kan der betales pr. efterkrav eller bankoverførsel. Der tages ikke gebyr ved betaling på www.pashma.dk

Levering

Pashma.dk leverer typisk indenfor 1-3 hverdage, dog kan leveringstiden på specielle produkter være længere. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos PASHMA’s leverandører.

Fortrydes-/returret

PASHMA yder i henhold til forbrugeraftalelovens § 17 14 dages fuld returret. Hvis du returnerer varerne, skal de være i væsentligt samme stand som ved modtagelsen og gerne ledsaget af en kopi af fakturaen. Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen.

Du kan fortryde et køb ved

  1. at nægte at modtage varen. Post Danmark returnerer så til PASHMA uden udgifter for dig som kunde
  2. at returnere varen til den opgivne adresse.

Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for returnering af varen.

Det du har betalt for varen (inkl. forsendelsesudgiften), tilbagebetales til dig, når Pashma har modtaget dine varer retur.

Hvis du kun sender en del af din ordre retur, refunderes leveringsomkostninger ikke.

Byttevarer sendes retur til:

PASHMA

Hulsøvej 14

3250 Gilleleje

Email: kontakt@pashma.dk

Reklamationsret

PASHMA yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Pashma.dk indenfor rimelig tid. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen.

Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

PASHMA

Hulsøvej 14

3250 Gilleleje

Email: kontakt@pashma.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Håndtering af personoplysninger

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bliver kun brugt administrativt i forbindelse med din bestilling. Oplysningerne opbevares ukrypteret hos os i maksimalt 5 år, som bogføringsloven foreskriver, hvorefter de slettes. Kreditkortoplysninger formidles via Pashma.dk til PBS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse, og gemmes ikke af PASHMA. Personoplysninger transmitteres til PASHMA i ikke-krypteret form. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og kan gøre indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig. Evt. indtastede kreditkortoplysninger kan kun læses af PBS.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Data-ansvarlig: Martin Kisby Willerup

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Pashma tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Indkøbskurv
Ingen varer.